Еко Етикета од Европска Унија

ecolabel     СЕГА И ВО МАКЕДОНИЈА! 


Дел од стопанските гранки во Р. Македонија, сега имаат можност да се стекнат со ЕКО Етикета, препознаена од Европската Унија. Замислете, кога би можеле да ја надградите понудата за сместување на туристите од Европа па и од светот, со стекнување на ЕКО Етикета, етикета која ќе Ве обележи како пријатели на животната средина…

Вреди!

– ЕКО Етикетата дава полесен избор на гостинот.

– Препознаена е низ цела Европа. Таа ја зголемува вредноста на Вашата понуда низ целиот континент.

– ЕКО Етикетата додава вредност на Вашиот бизнис, понуда и производи бидејќи ја зголемува репутацијата, покажува социјална одговорност и зголемува профит.

 

Посетете го линкот (со кликање на ТУКА) за да прочитате неколку успешни приказни

 

Ние знаеме како до ЕКО Етикета.