Референтна Листа

Животна Средина

Барања за Елаборат за ИПАРД грантови:

 • ХЕРБА НАТУРАпроизводство на етерични масла
 • ЗЛАТНА РАКА – производство на влезни и гаражни врати
 • ОЗОН Скопје – изработка на вентилациони системи
 • ЦЕНТАР ЗА ВОЗИЛА – Крива Паланка

Супер маркети, погони за храна и стоваришта

 • Спортски Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • СУПЕР ТИНЕКС Маркет Првомајска – изработка на Елаборат за заштита на животна средина
 • СУПЕР ТИНЕКС погон за готвени јадења – изработка на Елаборат за заштита на животна средина
 • СУПЕР ТИНЕКС Маркет Драмски – изработка на Елаборат за заштита на животна средина
 • СУПЕР ТИНЕКС Маркет Кончар – изработка на Елаборат за заштита на животна средина
 • СУПЕР ТИНЕКС Маркет Карпош 3 – изработка на Елаборат за заштита на животна средина
 • СУПЕР ТИНЕКС Маркет Зебра – изработка на Елаборат за заштита на животна средина
 • СП МАРКЕТ Автокоманда – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • СКОПСКИ ПАЗАР погон за пецива – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • СКОПСКИ ПАЗАР погон за готвени јадења – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • РЕПТИЛ МАРКЕТ Црниче – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Пекара ВИГО 48 (КАМ) – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Месарница РИМЕС Аеродром – изработка на Елаборат за заштита на животна средина
 • Стовариште РОЈАЛ ИНВЕСТ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Стовариште ПАЛ КОМЕРЦ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Стовариште СПАЛЕХ инг. – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Стовариште ИНТЕГРА – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • ФАСХИОН СЕРВИС текстилна работилница – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • ТЕКСТИЛ А.Д. Скопје – изработка на Елаборат за заштита на животната средина

АВТО ЦЕНТРИ

 • Авто сервисен центар НОВУС – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Авто сервисен центар КОЛЕВСКИ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • МАЗДА Стар Моторс – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • ОЛИ ШПЕД – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Авто сервисен центар  ДАЦ и ДАЦ 2 – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Авто сервис  КИТАНОВСКИ  – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Авто сервисен центар  “Hyundai” МИРО – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Авто сервис  МИТРЕВСКИ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Авто сервис  ЗЕНОН ПЛУС – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Авто сервис БИММЕР – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Авто камионски сервис БАЈЧЕЛ РИФ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Авто камионски сервис ИВЕ ТРАНС – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Авто камионски сервис СМ Логистик СТ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • ЕДЕЛ ПРОМ авто стакло сервис – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Лимаро  фарбарски сервис  ДОНЧО – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Лимаро  фарбарски сервис  ТОБАС 2000 – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Авто сервис  МЕТО  – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Авто перални МЕЏИК КИСЕЛ 1 и 2 – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Авто перална и вулканизер МА-ГУ ЕС – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Сервис и продажба на авто гуми ЦЕРЕС – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Вулканизер сервис  СИ-МА ТИРЕС – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Вулканизер сервис  КОНТИ ЈОВИЦА – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Вулканизер сервис ТОМАС – изработка на Елаборат за заштита на животната средина

РЕСТОРАНИ:

 • Ресторан ДЕН И НОЌ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Ресторан БАРБАКАН – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Ресторан  ЉУЦ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Свадбен Ресторан ЖУРНАЛ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Свадбен Ресторан ВЕЗИЛКА – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Свадбен Ресторан БОЛЕРО – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Свадбен Ресторан КРИСТАЛ – изработка на Елаборат за заштита на животна средина
 • ДОМИНОС Пица – Аеродром – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • ДОМИНОС Пица – Карпош – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • ЏАКОМО Пица – Центар – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • ЏАКОМО Пица – Кавадарци – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • ЏАКОМО Пица – Карпош – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • ПИЦА ПЛАНЕТ ХОТ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • ПИЦА АРУБА – изработка на Елаборат за заштита на животна средина
 • Пивара СТАР ГРАД – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Винотека ТЕМОВ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Ресторан НАЦИОНАЛ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Ресторан ИЛИНДЕН – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Ресторан БУКЕТ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Ресторан МЕЗЕ БАР – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Ресторан СТАРО СКУПИ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Ресторан ЛАВЧЕ КАЈ ЖУТИ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Ресторан БРАВОС – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Ресторан ТРПЕЗА – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Ресторан  АКОРД – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Гостилница КА – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • ЏЕЗ КЛУБ Ресторан ЛАЈТ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Пица ресторан  ЗАНЗИБАР – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Пица ресторан  КОСТАРИКА – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Пица ресторан  ГИГО – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Лесковачка скара  КАЈ ЖАБАР– изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Пицерии, пица на парче СЕЗАМ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Пицерија, пица на парче МАЛИ ЏОКИЦА – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Млечен ресторан  КРИН – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Ресторан за брза храна ТОП БУРГЕР – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Ресторан за брза храна ПЕТЛЕ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Ресторан за брза храна ФУДИО ул. Македонија – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Ресторан за брза храна ФУДИО ТЦ. Бисер – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Ресторан за брза храна “Goody’s” ТЦ. Рамстор Мол  – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Ресторан за брза храна “Goody’s” ТЦ. Сити Мол  – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Ресторан пицерија КРЕМИСИМО – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Ресторан МЕРИДИАН Сити Мол – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Ресторан МАД – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Лаунџ Бар БРУКЛИН Сити Мол – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Кафе ресторан ЧАПТЕР 2 Сити Мол – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Кинески ресторан ЅВЕЗДЕН ОКЕАН Сити Мол – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Кинески ресторан ПАНДА Брза Храна – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Кинески ресторан ШАНГАЈ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • МАЈАМИ БУРГЕР – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Сендвичара ПЕПЕР – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Сендвичара СОФРА АРТ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Сендвичара, бурекџилница СЕМА -М – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Гостилница КВИН – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Кетеринг сервис ВКУСНО – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Гостилница БОЕМИ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Меана КАЈ БАЦЕ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина

КАФЕ БАРОВИ

 • Тинекс 2 ГО Зебра- изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Тинекс 2 ГО Беко- изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Кафе бар КИНО КАРПОШ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Кафе бар КРУГ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Кафе бар БРОЗ КАФЕ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Кафе бар КАЗА ДИ БУРБОН – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Кафе СКОПЈЕ  – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Кафе бар БАЈ ПАС – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Кафе бар БАР КОД – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Кафе бар КОНАК – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Кафе бар ДРИНКЕРС ПАРАДАЈС Бар – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Кафе бар ЕСПРЕСО – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Кафе бар КАФЕ КАФЕ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Кафе бар БАСТИОН – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • Кафе бар КВАТРО КАФЕ – изработка на Елаборат за заштита на животната средина
 • ДУНА КЛУБ (клуб на новинари) – изработка на Елаборат за заштита на животната средина

Управување со отпад

 • ТОЈОТА АВТО ЦЕНТАР
 • МАЗДА СТАР МОТОРС

Ентериери и внатрешно уредување

 • Деловен објект  БРИЛИЈАНТ Штип
 • Деловен обект  ГОЛДМАК  Радовиш
 • Деловен објект  ПЕКАБЕСКО  Скопје
 • Хотел  ХОЛИДЕЈ ИН  Скопје
 • Хотел  Бест Вестерн –  БЕЛВИ  Скопје
 • Хотел Бест Вестерн  –  ТУРИСТ  Скопје
 • Хотел Два Бисера Охрид
 • Хотел МЕТРОПОЛ Охрид
 • Хотел МОНТАНА  Крушево
 • Хотел СИРИУС Струмица
 • Хотел и казино ФЛАМИНГО Гевгелија
 • Економски Факултет во склоп на УКИМ Скопје
 • Собрание на Република Македонија
 • Народна Банка на Република Македонија
 • Кино РАМСТОР Скопје
 • Кино СИНЕПЛЕКС  Скопје

…… и многу други задоволни клиенти